Personlig trening

HVA ER PERSONLIG TRENING OG HVEM PASSER DET FOR?

Personlig trening er en treningsform hvor du gjennom hele treningsøkten får individuell oppfølging. En PT vil gi deg kyndig veiledning og korreksjon under treningen, og samtidig motivere og pushe deg fram mot målene dine. Dette vil gi en mer effektiv trening, samt at risikoen for skader blir redusert.
Våre personlige trenere er opptatt av at du får gradvis mer og mer kunnskap om trening og kosthold, slik at du senere kan trene optimalt på egen hånd. De setter seg inn i dine behov og forutsetninger, og tilpasser (sammen med deg) en treningsplan som passer deg og dine mål. Alle er forskjellige, og trenger forskjellige treningsplaner. Noen har gamle skader, noen har stive skuldre og nakke, noen skal løpe maraton, mens andre bare vil se bedre ut. Svært mange har behov for å få vekk litt fett i tillegg til å bli sterkere. Noen synes trening er et ork, mens andre har rett og slett trent for hardt.

Med andre ord – personlig trening passer for alle, uavhengig av nivå og ferdigheter, god eller dårlig form, tidligere treningserfaring eller ikke.

HVORDAN FOREGÅR EN PT-TIME?

Helt i starten av en periode med PT vil man ha en samtale hvor du og treneren gjennomgår målsetning, tidligere treningserfaring, hvor ofte du bør trene, hva du liker å gjøre når du trener m.m. Ut fra denne samtalen legger dere opp en treningsplan.
Med en PT har du en treningspartner som er 100% fokusert på deg, og sørger for at du gjør de riktige tingene til enhver tid. Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å bruke din PT, men et samarbeid over lengre tid vil gi det beste resultatet. Du kan velge selv om du vil ha PT25 (25 minutter) eller PT50 (50 minutter)
Du kan også betale litt mindre og «dele» PT’en med en venn/treningspartner – PT-Duo.

Her er info om våre Personlige Trenere.
Her finner du info om våre Priser

Husk at sammen med fysisk trening er et sunt kosthold nøkkelen til et liv med overskudd og styrke.