Yoga Mix torsdager kl.17-18

Yoga på Maxtrim

Timene på Maxtrim er basert på Hatha yoga,dvs fysisk yoga. Timene består av yogastillinger,pusteteknikker og avspenning/(meditasjon). Vi ønsker å gi et bilde av hva yoga er gjennom solhilsen,stående øvelser,sittende øvelser,liggende øvelser og  noen inverse øvelser. Vi benytter oss av utstyr der det trengs i øvelsene for å tilrettelegge best mulig for flest mulig. Fysisk vil du ved å praktisere yoga over tid oppleve økt styrke og fleksibilitet. De ulike stillingene løser også opp spenninger i kroppen. Den rolige,dype pusten er viktig i yoga,den roer oss ned og minner oss på å være tilstede her og nå. Velkommen!

Januar kjøres Yoga Mix -som er en mix av 1 og 2

Yoga Nivå 1

En introduksjon til yoga! En time som bygger styrke,smidighet,utholdenhet og balanse gjennom solhilsen,stående,sittende og liggende stillinger,samt avspenning til slutt. Det vil også introduseres enkelte pusteøvelser. Passer for deg som er i normalt god form,og ønsker å prøve en generell introduksjon til  yoga.

Yoga Nivå 2

En naturlig fortsettelse fra Yoga Nivå 1. En time som bygger videre med flere og mer utfordrende øvelser,samt litt mer fokus på detaljer og korrigeringer i stillingene. Det er også flere pusteøvelser. Passer for deg som har gått Yoga Nivå 1 eller har noe erfaring fra yoga fra før.